Despre noi

Wassertech

Distribuitor autorizat de utilaje si accesorii de curatenie Karcher si utilaje de hidrosablare Falch

kaercher

O pozitionare clara a marcii si un marketing consecvent contureaza imaginea Karcher: Cotidianul francez Le Figaro numeste marca printre una din cele 5 de top din cel de-al treilea mileniu. Prin sponsorizari clar definite Karcher reuseste sa creeze o lume a marcii dinamica si vie. Gradul de notorietate a crescut continuu in ultimii ani. Um pachet complex de mijloace precum reclame TV si in reviste, prezente la expozitii si targuri si promotii tintite, a dus la cresterea imaginii marcii. Responsabilitatea noastra sociala creste odata cu angajamentul nostru comercial la nivel global. In acest fel sustinem de ani buni restaurarea monumentelor prominente din intreaga lume.

hidrosablare falch

FALCH produce echipamente si acesorii profesionale pentru hidrosablare si hidrodemolare folosind apa cu inalta presiune, pana la 2500bar, ceea ce inlesneste folosirea acestora in domenii diverse: constructii, santiere navale, curatenie industriala si municipala, degazeificare tancuri petroliere, industrie, transporturi, curatat canalizari. Peste 24 ani de experienta in fabricarea de echipament profesional pentru hidrosablare si hidrodemolare 40.000 de clienti, peste 100 de locatii de inchiriere si de servicii in Europa. Echipa noastra cu pompele sale proprii si productia de componente in moderna fabrica de 23000 mp, toate Made in Germany.

Service echipamente Karcher

SERVICE KARCHER

The point of using dummy text for your paragraph is that it has a more-or-less normal distribution of letters. making it look like readable English.