Termeni si conditii

Termeni generali

Wassertech este denumirea comerciala a SC Wassertech SRL, persoana juridica cu sediul B-dul Abatorului nr.3, numita in continuare Wassertech.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.Wassertech.ro, Wassertech isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.Wassertech.ro este proprietatea SC Wassertech SRL.

Wassertech garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.Wassertech.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Wassertech fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC Wassertech SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: office@Wassertech.ro. Wassertech va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Wassertech exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Wassertech.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC Wassertech SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC Wassertech SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Wassertech nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

Garantia produselor

Produsele comercializate de Wassertech nu sunt contrafacute.

Conditii de garantie

HOME & GARDEN

Aparatele Karcher sunt fabricate cu deosebita grija. Inainte de livrare acestea sunt supuse unui control sever al calitatii. In cazul in care totusi aparatul dvs. aflat in perioada de garantie prezinta un defect de material sau de fabricatie, puteti apela la dreptul de garantie.

 1. Drepturile consumatorului sunt conforme cu prevederile Legii Nr. 449/2003 si OG21/1992 cu completarile si modificarile ulterioare, republicata, precum si cu modificarile introduce de OUG174/2008 si OG 9/2016. Aceste drepturi nu sunt afectate prin garantia oferita.

Declaram pe proprie raspundere ca produsul facturat corespunde declaratiei de conformitate si documentatiei de executie a fabricantului si standardelor romanesti, conform buletinelor de testare emise de laboratoare specializate.

 1. Durata medie de utilizare a produselor este de 5 ani de la data achizitionarii. Pe aceasta perioada cumparatorul beneficiaza, in afara perioadei de garantie, de service post-garantie pentru repararea produsului, contra cost, cu piese de schimb originale.
 2. Termenul legal de garantie de conformitate este de 24 de luni de la data achizitiei pentru persoane fizice. Pentru persoane juridice, termenul de garantie este de 12 luni de la data achizitiei, in cazul utilizarii in regim de uz casnic. Persoanele juridice care utilizeaza produse de uz casnic in regim de uz profesional (de exemplu: in scop lucrative, in cadrul activitatilor comerciale, industriale, de productie, artizanale sau liberale) NU BENEFICIAZA DE GARANTIE.
 3. Garantia nu se extinde asupra accesoriilor (furtune, duze, perii, etc.) a consumabilelor (filtre, saci, etc.) si a subansamblelor casabile ce intra in component produsului achizitionat (manere, mufe, butoane de plastic, etc.).
 4. Deteriorarile de genul zgarieturi, socuri, deformari, rupture, etc. ale elementelor demontabile sau nedemontabile care nu au fost aduse la cunostinta vanzatorului in momentul achizitionarii produsului NU fac obiectul garantiei.
 5. In cadrul termenului de garantie, producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, in aceasta ordine, duza caz, in conformitate cu prevederile legale, fara niciun cost din partea consumatorului.
 6. Inlocuirea in perioada de garantie a unui produs se face numai in baza actului de constatare in care se mentioneaza ca produsul nu poate fi reparat.
 7. In cazul solicitarilor de reparatii in cadrul termenului de garantie, cumparatorul este obligat sa prezinte factura/bonul fiscal de cumparare a produsului. Totodata in momentul solicitarii reparatiei, cumparatorul va preda produsul unitatii service in ambalaj corespunzator, pentru a evita eventualele defectiuni la transport/deteriorari suplimentare.
 8. Defectiunile cauzate de depunerile de calcar, precum si operatiunile de decalcifiere, nu fac obiectul garantiei.

 

PROFESIONAL

 1. Termenul de garantie pentru produsele Karcher Profesionale (gama Comerciala, Profesionala, Industriala) este de 12 luni de la data achizitiei (sau de la data punerii in functiune, duza caz).
 2. Garantia acopera defectele de material sau de productie pe intreaga perioada de garantie.
 3. Garantia nu se extinde asupra accesoriilor (furtune, duze, perii, etc.) a consumabilelor (filtre, saci, baterii, acumulatori) ,a subansamblelor casabile ce intra in component produsului achizitionat (manere, mufe, butoane de plastic, etc.), a pieselor de uzura (o-ring-uri, simeringuri, inele de cauciuc, segmenti, arcuri, valve, supape, bujii, rulmenti, curele de transmisie)
 4. Cumparatorul este obligat sa prezinte Certificatul de Garantie impreuna cu factura de cumparare a produsului (in original sau copie).
 5. Consumatorul este obligat sa respecte instructiunile de punere in functiune, montare/instalare, folosire, siguranta, de manipulare, depozitare si procedura antiinghet din manualul de utilizare.
 6. Consumatorul este obligat sa respecte instructiunile si intervalele de verificare, intretinere si revizii specifice fiecarui produs.
 7. Consumatorul este obligat sa utilizeze/exploateze echipamentul numai cu personal instruit si numai in scopul pentru care a fost proiectat si fabricat.
 8. Consumatorul este obligat sa asigure in mod optim toti parametrii de functionare ai produsului: calitatea si temperature apei (se recomanda montarea unui filtru corespunzator la sursa de apa), tensiune alimentare corespunzatoare (pentru produsele ce functioneaza la tensiune trifazica se recomanda protejarea cu dispozitive ce asigura protectie la: lipsa faza, tensiune minima/maxima si dezechilibru intre faze), calitatea carburantului, calitatea detergentilor si a produselor chimice utilizate (se recomanda utilizarea detergentilor Karcher), temperatura mediului ambient.
 9. Consumatorul este obligat sa nu intervina asupra produsului si sa nu permita interventia asupra produsului a unei alte persoane/firme neautorizate de Karcher.

Pierderea garantiei

Produsul achizitionat pierde garantia in momentul constatarii oricareia dintre situatiile de mai jos:

 1. Neprezentarea in momentul solicitarii reparatiei a documentelor ce dovedesc garantia produsului, respectiv factura fiscala/bonul fiscal cu care a fost achizitionat produsul.
 2. Nerespectarea de catre consumator a conditiilor de transport, manipulare, instalare/montare, utilizare, intretinere si depozitare prevazute in manualul de utilizare.
 3. Nerespectarea parametrilor din manualul de utilizare: tensiune electrica, presiune apa, temperatura mediului ambient.
 4. La constatarea de catre tehnicianul de service ca defectul anuntat este in exclusivitate produs din vina consumatorului.
 5. In situatia in care asupra produsului in garantie se actioneaza in vederea repararii de catre persoane/firme neautorizate de producator sa presteze activitati de service pentru acest produs.
 6. In cazul utilizarii produsului in alt regim de folosire decat cel casnic pentru care a fost realizat si proiectat.
 7. In cazul modificarii produsului de catre persoane neautorizate de catre producator.
 8. In situatia desigilarii si a schimbarii neautorizate a starii originale a produsului, stocarii si instalarii in conditii improprii de mediu, expuneri la substante chimice corozive, caderi, depozitari, expuneri la temperature ce pot deteriora produsul.
 9. Lipsa sau deteriorarea etichetei de identificare a produsului.
 10. Persoanele juridice care utilizeaza produse de uz casnic in regim de uz profesional (ex: in scop lucrative, in cadrul activitatilor comerciale, industriale, de productie, artizanale sau liberale) NU BENEFICIAZA DE GARANTIE.

 

FALCH

 1. Garantia acopera defectele de material sau de productie pe intreaga perioada de garantie.
 2. Garantia nu se extinde asupra accesoriilor (furtune, duze, perii, etc.) a consumabilelor (filtre, baterii, acumulatori) ,a subansamblelor casabile ce intra in component produsului achizitionat (manere, mufe, butoane de plastic, etc.), a pieselor de uzura (o-ring-uri, simeringuri, inele de cauciuc, segmenti, arcuri, valve, supape, bujii, rulmenti, curele de transmisie)
 3. Cumparatorul este obligat sa prezinte Certificatul de Garantie impreuna cu factura de cumparare a produsului (in original sau copie).
 4. Consumatorul este obligat sa respecte instructiunile de punere in functiune, montare/instalare, folosire, siguranta, de manipulare, depozitare si procedura antiinghet din manualul de utilizare.
 5. Consumatorul este obligat sa respecte instructiunile si intervalele de verificare, intretinere si revizii specifice fiecarui produs.
 6. Consumatorul este obligat sa utilizeze/exploateze echipamentul numai cu personal instruit si numai in scopul pentru care a fost proiectat si fabricat.
 7. Consumatorul este obligat sa asigure in mod optim toti parametrii de functionare ai produsului: calitatea si temperature apei (se recomanda montarea unui filtru corespunzator la sursa de apa), tensiune alimentare corespunzatoare (pentru produsele ce functioneaza la tensiune trifazica se recomanda protejarea cu dispozitive ce asigura protectie la: lipsa faza, tensiune minima/maxima si dezechilibru intre faze), calitatea carburantului, temperatura mediului ambient.
 8. Consumatorul este obligat sa nu intervina asupra produsului si sa nu permita interventia asupra produsului a unei alte persoane/firme neautorizate de FALCH.

 Garantia se pierde:

 1. In conditiile nerespectarii de catre utilizator a conditiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare si intretinere precizate in cartea tehnica.
 2. Schimbarea starii originale a produsului, pastrarii in conditii improprii, caderii, lovirii acestuia, expunerea la substante chimice corozive.
 3. Incredintarea produsului spre a fi reparat altor persoane/firme neautorizate.
 4. Utilizarea apei de proasta calitate. Apa trebuie sa fie de calitatea apei de retea, fara impuritati.
 5. In caz de inghet.
 6. In cazul in care nu sunt efectuate inspectiile periodice specificate in cartea tehnica.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre Wassertech. Termenul de livrare a produselor – in aproximativ 24 ore din momentul receptionarii comenzii, prin curier, in zilele lucratoare (in Bucuresti) sau in 24-48 ore (in celelalte localitati din tara). Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre Wassertech SRL. In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

De asemenea, puteti ridica produsele de la sediul nostru, dupa ce ati primit confirmarea din partea Wassertech.

Plata produselor comandate prin Wassertech se poate face astfel: in numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar in avans sau plata cu cardul la sediu sau online.

Plata in numerar* se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

* Exceptie: pentru produse cu greutate individuala mai mare de 40 kg, este necesara plata in avans prin OP/virament bancar a minim 5% din valoarea acestora.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre Wassertech.

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Pentru informatii complete privind returnarea unui produs, va rugam sa consultati sectiunea Politica de retur.

Informatii privind DEEE

Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului si O.U.G. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE), se impune scoaterea din uz corespunzatoare a echipamentelor electrice si electronice. Scopul este acela de a preveni potentialele efecte nocive asupra mediului si sanatatii umane ca urmare a prezentei substantelor periculoase.

Simbolul Office Direct DEEEcare insoteste produsul indica faptul ca aparatele electrice si electronice vechi nu trebuie aruncate impreuna cu deseurile municipale nesortate. Dupa ce aparatele si echipamentele au ajuns la sfarsitul duratei lor de functionare, ele trebuie colectate in centre speciale puse la dispozitie de catre o societate autorizata in colectarea deseurilor.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de Wassertech, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: office@wassertech.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si Wassertech pentru utilizarea acestui site.

Wassertech verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.