ASPIRATOR USCAT KARCHER T 15 1

Cu aspiratorul uscat T 15/1 modernizăm gama noastră existentă de aspirator uscat comercial și reocupăm acest segment important de piață cu un model de clasă superioară.

 

SUNA-NE

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 300 LEI.

SKU: 1.355-250.0 Categorie:

Descriere

KARCHER T 15 1

Echipat cu sac de filtrare fleece extrem de eficient care permite un volum de filtrare de pana la trei ori mai mare comparativ cu un sac din hartie. Acesta este un avantaj care genereaza economii deoarece perioadele de functionare dintre inlocuirile filtrelor sunt mai lungi.

Performantele motorului KARCHER T 12 1 Eco Efficiency, debitul de aer si sistemul de filtrare in 6 trepte (incl. microfiltrul ca si optiune speciala) au fost proiectate astfel incat sa se evite pierderea puterii de aspiratie.

Centrul de gravitatie jos ofera stabilitate

Cablul de alimentare poate fi rulat in spatiul de depozitare sau pe un carlig de cablu pliabil, ca solutie rapida, in cazul schimbarii frecvente a locatiei, de ex., curatarea obiectelor din hoteluri, etc.

Functie speciala: accesoriul pentru podea poate fi introdus in suportul de pentru accesorii (de pe spatele aparatului) si poate fi folosit ca solutie de fixare a accesoriului pe masina dupa terminarea operatiunii.

Furtunul de aspiratie de pe unitate are un sistem de fixare cu clema simplu, dar eficient. Nu trebuie decat sa impingeti furtunul catre admisia aparatului si se cupleaza o garnitura elastica – nimic mai mult.

Sistemul asigura faptul ca furtunul de aspiratie nu se desprinde cand este tras de utilizator.

Sistemul asigura faptul ca furtunul de aspiratie nu se desprinde cand este tras de utilizator. Noul sistem cu clema (inlocuire fara scule) de pe curbura permite extinderea cu usurinta a furtunului de aspiratie cu alti 2,5 m (furtun aspirator cu prelungire suplimentara – cod comanda 6.906-237.0), de ex., curatarea treptelor, scarilor,etc.

Cu peria electrica ESB 28 (accesoriu suplimentar), KARCHER T 12 1 Eco Efficiency se transforma intr-un aspirator cu perie.

Daca standardele igienice sunt foarte stringente, se poate monta un filtru HEPA (in locul filtrului standard de evacuare a aerului) care retine particulele foarte fine (99,95% rata retentie), in plus fata de filtrul de hartie.

Caracteristici si beneficii

Depozitare integrata a cablului

Cablul de alimentare este intotdeauna depozitat in siguranta pentru transport

Nivel de zgomot scazut

Usor de servisat

KARCHER T 15 1

SPECIFICATII TEHNICE

Date tehnice

Tipul de curent (V/Hz)220 – 240 / 50 – 60
Debit aer (l/s)46
Vacuum (mbar/kPa)185 / 18,5
Capacitate container (l)12
Capacitate maximă de consum (W)Max. 500
Diametru nominal standardDiametrul intern 35
Lungimea cablului (m)12
Nivelul presiunii acustice (dB(A))60
Putere turbina (W)500
Greutatea fără accesorii (kg)6,4
Dimensiuni (L x l x H) (mm)410 x 315 x 340

KARCHER T 15 1

ACCESORII

  • Furtun de aspirare, 2 m, cu cot
  • Tub de aspirație, 2 Pieces, 0.5 m, Metal
  • Punga filtru, 1 Pieces, Pâslă
  • Material container, Plastic
  • Sistem clema pentru prelungirea furtunului
  • Clasa de protecție, II
KARCHER T 15 1

DOMENII DE INTREBUINTARE

  • Ideală pentru a lucra în zone sensibile la zgomot, inclusiv pe timp de noapte.
KARCHER T 15 1
Derulează în sus