APARAT DE SPALAT CU ACUMULATOR KARCHER OC 3 PLUS
KARCHER OC 3 PLUS

800,91 lei

800,91 lei

Disponibil pentru precomandă

KARCHER OC 3 PLUS

800,91 lei

APARAT DE SPALAT CU ACUMULATOR KARCHER OC 3 PLUS

Aparatul de spălat cu presiune Kärcher cu baterie Li-Ion și rezervor de apă pentru aplicații mobile. Ușor de transportat și depozitat. Cu jet de apa plat pentru suprafețe delicate.

SUNA-NE

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 300 LEI.

Disponibil pentru precomandă

Recomanda produsul:
KARCHER OC 3 PLUS

Pentru oricine are nevoie de o soluție de curățare in calatorie: aparatul de spălat cu presiune compact și ușor de la Kärcher.

Datorită acumulatorului integrat cu Li-Ion și rezervorului de apă detașabil, puteți să curățați bicicleta sau cizmele murdare dupa drumetie fără a fi nevoie de conexiune electrică sau de alimentare cu apă.

Cu un jet de apa plat cu presiune joasa, dar eficient, aparatul de spalat presiune este ideal pentru suprafețele delicate.

Un afișaj LED semnalează când bateria este descărcată sau este încărcată.

Sunt disponibile diverse accesorii pentru o gamă variată de aplicații și opțiuni.

Caracteristici si beneficii

Design compact

Depozitare comoda a furtunului cu spirala si a pistolului sub rezervorul de apa detasabil Usor de transportat, cu economie de spatiu de depozitare

Acumulator integrat litiu-ion

Curatitor portabil independent de sursa de curent Durata mare de functionare a acumulatorului, ceea ce inseamna ca poate fi folosit de cateva ori inainte de a fi reincarcat. LED-ul avertizeaza cand nivelul de energie al acumulatorului este scazut.

Eficient, dar cu presiune scazuta

Presiunea joasa face ca operatiunea de curatare sa fie in acelasi timp eficienta si foarte delicata Duza standard cu jet plat asigura rezultate de curatare vizibile. Duza pentru jet conic este ideala pentru curatarea mai delicata a labutelor animalelor de companie.

Gama larga de accesorii

Numeroase aplicatii pot fi extinse si imbunatatite cu accesoriile suplimentare.

Adventure Box, Bike Box si Pet Box, cat si o cutie practica de stocare sunt disponibile si pot fi atasate dispozitivului. Toate accesoriile sunt disponibile si individual.

Rezervor detasabil de apa

Poate fi umplut cu usurinta acasa.

DETERGENTI

DETERGENT MOTOCICLETE KARCHER RM44G 500ML
KARCHER RM44G 500ML

46,70 lei