KARCHER NT 75 1 Tact Me Te H

ASPIRATOR UMED-USCAT KARCHER NT 75 1 Tact Me Te H

Aspirator profesional umed și uscat, cu un container robust din oțel inoxidabil de 75 litri pentru praf din clasa H care protejeaza sănătatea (inclusiv azbest). Cu funcție Te pentru conectarea sculelor electrice.

 

SUNA-NE

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 300 LEI.

Recomanda produsul:
KARCHER NT 75 1 Tact Me Te H

Primul aspirator Kärcher pentru Clasa H din această categorie de mărime.

Cu conceptul său sofisticat de sistem complet, NKARCHER NT 75 1 Tact Me Te H oferă o siguranță superioară în îndepărtarea prafului periculos.

Echipat cu sistemul Tact și un container din oțel inoxidabil de 75 de litri, acest aspirator umed/ uscat respectă pe deplin cerințele legale pentru aspiratoarele de siguranță pentru praful din clasa H și este chiar aprobat pentru preluarea azbestului (în conformitate cu TRGS 519).

Monitorizează în mod automat viteza aerului și emite o alarmă acustică în cazul în care viteza scade sub valoarea limită de 20 m/s.

Filtrul principal de clasa H are o eficiență de filtrare de 99,995%.

Setul de filtre de siguranță inclus asigură eliminarea fără praf.

Caracteristici si beneficii

Intrerupator pentru alegerea furtunului

Diametrul furtunului de aspirat racordat la aparat poate fi reglat de la afisajul de control

Îndeplinește cerințele de testare pentru clasa H de praf, cu încercare suplimentară pentru „azbest” în conformitate cu TRGS 519

În Germania, numai aspiratoarele de siguranță cu acest certificat pot fi utilizate pentru aspirarea prafului care conține azbest.