KARCHER NT 65 2 Tact2

ASPIRATOR UMED-USCAT KARCHER NT 65 2 Tact2

Sistemele Kärcher Tact² sunt populare ca sisteme profesioniste si universale datorita nivelului foarte mare de mobilitate si performantei excelente, constructiei solide si gamei vaste de elemente de design practice. NT 65/2 Tact² este echipat standard cu intreg pachetul antistatic. Sistemul face fata chiar si celor mai mari cantitati de praf fin.

SUNA-NE

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 300 LEI.

Recomanda produsul:
KARCHER NT 65 2 Tact2

Kärcher prezinta Tact2 – noua clasa de top a aspiratoarelor umed / uscate.

Aceasta dezvoltare a sistemului dovedit Tact pentru curatarea filtrelor atinge un nou punct optim in privinta productivitatii.

Putere de aspirare la un nivel inalt si constant pentru utilizarea continua, practic nici nu trebuie sa va ganditi la schimbarea filtrelor.

Aspiratoarele umed/uscate de la Kärcher cu Tact2 reprezinta un sistem complet pentru inlaturarea cantitatilor mari de praf fin dar si murdarie dura si apa.

Prin diferite versiuni aceasta familie de aspiratoare ofera solutii optime pentru multe domenii de utilizare, la care se pune valoare pe puterea inalta de aspirare: in constructii, in domeniul alimentar, in segmentul auto si in industie in general.

Caracteristici si beneficii

Usor de transportat

Manerul de impingere reglabil si rotile mari garanteaza un transport usor catre locul de utilizare chiar si pe teren denivelat

Depozitare inteligenta a accesoriilor

Astfel duza de podea poate fi fixata rapid si independenta de directie

Sistem Tact2 (sistem de curatare automata a filtrului)

  • Noul filtru de tip evantai poate fi scos din partea curata si este impartit in doua parti, care sunt curatate pe rand prin jeturi de aer.
  • Prafurile fine nu pot infunda filtrul.
  • Se mentine un curent de aer constant ridicat.
  • Peste 1000 kg de praf fin din categoria A pot şi aspirate, fără a va gândi nici măcar o dată la un schimb de filtru

Versatil

Sculele pot fi depozitate in sertarul practic integrat, inclusiv piesele mici si sticlele.