KARCHER NT 501 Tact Te H

ASPIRATOR UMED-USCAT KARCHER NT 501 Tact Te H

Certificat pentru reducerea azbestului și pentru multe alte aplicații: aspiratorul umed și uscat 50/1 Tact Te H cu container de 50 litri pentru aspirarea prafului periculos din clasa H.

 

SUNA-NE

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 300 LEI.

Recomanda produsul:
KARCHER NT 501 Tact Te H

Un container de 50 de litri cu mâner reglabil și furtun de evacuare face ca aspiratorul nostru umed și uscat KARCHER NT 501 Tact Te H să fie ideal pentru îndepărtarea în siguranță a prafurilor periculoase pentru sănătate sau cancerigene, în special în mediile industriale.

Dispozitivul a fost testat și aprobat pentru toate pulberile din clasa H de praf (fără excepții) — inclusiv praful de azbest — și, astfel, ajută la protejarea fiabilă a utilizatorilor și a altor persoane implicate împotriva pericolelor pentru sănătatea acestora.

Cu noul sistem de filtrare dublă, este posibilă nu numai captarea prafului periculos folosind sacul de filtrare de siguranță, ci și cantități mari de praf mai puțin periculoase, care pot fi aspirate direct în recipient.

Aici este locul în care intervine sistemul îmbunătățit și foarte eficient de curățare a filtrului, Tact.

KARCHER NT 501 Tact Te H dispune, de asemenea, de o priză de alimentare cu funcție de pornire automată, împreună cu un sistem antistatic complet, inclusiv accesorii conductive.

Caracteristici si beneficii

Sistem de filtrare cu filtru H și sistem Tact de curățare a filtrului

  • Aspiră praful mai puțin periculos direct în container.
  • Eficiența de filtrare: 99,995%.
  • Cea mai bună protecție posibilă a sănătății fără a sacrifica puterea de aspirare sau rezistența filtrului.

Îndeplinește cerințele de testare pentru clasa H de praf, cu încercare suplimentară pentru „azbest” în conformitate cu TRGS 519

În Germania, numai aspiratoarele de siguranță cu acest certificat pot fi utilizate pentru aspirarea prafului care conține azbest.

Sistem antistatic integral, cu accesorii conductive

Utilizatorii sunt protejați eficient împotriva electrocutării și a încărcării electrostatice.

Priza cu pornire/oprire automata

Versiunile Te sunt dotate in serie cu priza, intrerupator de pornire / oprire automata si sistem anti-static