B-dul Abatorului nr. 3, București     office@wassertech.ro    0727 373 180

WasserTech – apa forta prin tehnologie

Magazin online Kaercher si utilaje sablare

APARAT DE CURATAT CU INALTA PRESIUNE KARCHER HD 6 13 C

Practic, mobil, versatil: curățător de înaltă presiune HD 6/13 C cu apă rece pentru funcționare verticală și orizontală. Cu depozitare accesorii, cilindru alama si depresurizare automata.

SUNA-NE

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 300 LEI.

SKU: 1.520-950.0 Categorii: ,

Descriere

KARCHER HD 6 13 C

Aparatul de curatat cu apa rece sub presiune compact, usor si versatil KARCHER HD 6 13 C oferă o mobilitate excepțională și este potrivit atât pentru funcționarea verticală cât și pentru cea orizontală.

Dispozitivul este prevazut cu spatiu complex de depozitare a accesoriilor si este proiectat pentru o durata de viata extinsa gratie cilindrului din alama si functiei de depresurizare automata.

În același timp, impresionează prin noile dezvoltări inovatoare, care sporesc confortul de lucru pentru operator pe termen lung, asigurând operarea fără efort și economisire de timp la instalare și demontare.

Pistolul de înaltă presiune EASY!Force utilizează forța de recul a jetului de înaltă presiune pentru a reduce forța de reținere la zero, în timp ce racordurile cu eliberare rapidă EASY!Lock fac manevrarea de cinci ori mai rapidă decât în cazul racordurilor convenționale filetate, fără compromisuri atunci când vine vorba de robustețe și longevitate

În ansamblu, un pachet complet de echipamente pentru rezultate excelente de curățare, cu un nivel ridicat de confort și o durată lungă de viață.

Caracteristici si beneficii

Economisește timp și energie: Pistol de înaltă presiune EASY!Force și elemente de fixare cu eliberare rapidă EASY!Lock

In sfarsit - lucrezi fara sa obosesti: pistolul de inalta presiune EASY!Force EASY!Lock conectori cu eliberare rapida: durabil si rezistent. Si de cinci ori mai rapid decat cei prin insurubare.

Mobilitate

Mânerul de transport integrat pe partea din față a utilajului permite încărcarea ușoară și transportarea convenabilă Manerul cu impingere poate fi retractat la atingerea unui buton. Design compact.

Flexibilitate

Functioneaza atat in pozitie verticala, cat si orizontala. Rotile nu sunt active in pozitie orizontala. Astfel, se asigura stabilitatea maxima a dispozitivului. Pozitie de parcare si transport separate pentru unitatea de pulverizare.

Calitate

Depresurizarea automata protejeaza componentele si prelungeste durata de functionare.

Chiulasa cilindru din alama, de calitate superioara.

Filtru fin de apa, mare, usor accesibil, pentru protejarea pompei contra particulelor de praf din apa.

Depozitarea accesoriilor

Racordarea șuruburilor (M 18 × 1,5) pentru depozitarea unui produs de curățare a suprafeței direct pe mașină. Sertar duza practic pentru duza tripla si cea rotativa.

Banda din cauciuc pentru atasarea furtunului de inalta presiune.

KARCHER HD 6 13 C
Derulează în sus