KARCHER HD 5 17 C

APARAT DE CURATAT CU INALTA PRESIUNE KARCHER HD 5 17 C

Practic, mobil, versatil — Aparat de curăţat cu înaltă presiune, cu apă rece HD 5/17 C pentru funcţionare în poziție verticală şi orizontală. Cu spații de depozitare a accesoriilor, chiulasă din alamă și reducere automată a presiunii.

SUNA-NE

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 300 LEI.

Recomanda produsul:
{{brizy_dc_post_title}}

Aparatul compact, ușor și versatil de curățat cu înaltă presiune, fără încălzire, KARCHER HD 5 17 C oferă mobilitate remarcabilă și este potrivit atât pentru funcționarea în poziție verticală, cât și pentru funcționarea în poziție orizontală.

Aparatul compact, ușor și versatil de curățat cu înaltă presiune, fără încălzire, KARCHER HD 5 17 C oferă mobilitate remarcabilă și este potrivit atât pentru funcționarea în poziție verticală, cât și pentru funcționarea în poziție orizontală.

În același timp, acesta impresionează prin noile evoluții inovatoare care sporesc confortul de lucru al operatorului, pe termen lung asigurând funcționarea fără efort și montarea și dezmembrarea într-un timp mai scurt.

Pistolul de înaltă presiune EASY!Force utilizează forța de recul a jetului de înaltă presiune pentru a reduce forța de reținere la zero, în timp ce racordurile cu eliberare rapidă EASY!Lock fac manevrarea de cinci ori mai rapidă decât în cazul racordurilor convenționale filetate, fără compromisuri atunci când vine vorba de robustețe și longevitate.

În ansamblu, un pachet complet de echipamente pentru rezultate excelente de curățare, cu un nivel ridicat de confort și o durată lungă de viață.

Caracteristici si beneficii

Economisește timp și energie: Pistol de înaltă presiune EASY!Force și elemente de fixare cu eliberare rapidă EASY!Lock

In sfarsit - lucrezi fara sa obosesti: pistolul de inalta presiune EASY!Force EASY!Lock conectori cu eliberare rapida: durabil si rezistent. Si de cinci ori mai rapid decat cei prin insurubare.

Mobilitate

Mânerul de transport integrat pe partea din față a utilajului permite încărcarea ușoară și transportarea convenabilă Manerul cu impingere poate fi retractat la atingerea unui buton. Design compact.

Flexibilitate

Functioneaza atat in pozitie verticala, cat si orizontala. Rotile nu sunt active in pozitie orizontala. Astfel, se asigura stabilitatea maxima a dispozitivului. Pozitie de parcare si transport separate pentru unitatea de pulverizare.

Calitate

Depresurizarea automata protejeaza componentele si prelungeste durata de functionare.

Chiulasa cilindru din alama, de calitate superioara.

Filtru fin de apa, mare, usor accesibil, pentru protejarea pompei contra particulelor de praf din apa.

Depozitarea accesoriilor

Racordarea șuruburilor (M 18 × 1,5) pentru depozitarea unui produs de curățare a suprafeței direct pe mașină. Sertar duza practic pentru duza tripla si cea rotativa.

Banda din cauciuc pentru atasarea furtunului de inalta presiune.