KARCHER HD 5 15 CX Plus FR Classic

APARAT DE CURATAT CU INALTA PRESIUNE KARCHER HD 5 15 CX Plus FR Classic

Comod, mobil, versatil: Aparatul de curatat cu apa rece sub presiune HD 5/15 CX Plus + FR Classic pentru uz vertical si orizontal. Cu spatiu depozitare accesorii, cilindru din alama + depresurizare automata.

SUNA-NE

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 300 LEI.

Recomanda produsul:
KARCHER HD 5 15 CX Plus FR Classic

Aparatul de curatat cu apa rece sub presiune usor si versatil KARCHER HD 5 15 CX Plus FR Classi impresioneaza prin mobilitatea excelenta si este adecvat atat pentru aplicatii verticale, cat si orizontale.

Dispozitivul este prevazut cu spatiu de depozitare a accesoriilor si este proiectat pentru o durata de viata extinsa gratie cilindrului din alama si functiei de depresurizare automata.

Forța de presiune de înaltă presiune EASY! Force utilizează forța de recul a jetului de înaltă presiune pentru a reduce forța de susținere la zero, în timp ce clemele de blocare rapidă EASY! Lock fac manipularea de cinci ori mai rapidă decât în cazul prinderii cu șuruburi convenționale, fără a compromite când vine vorba de robustețe și longevitate.

Per total, un pachet complet de echipamente pentru rezultate excelente de curățare, cu un nivel ridicat de confort și o durată lungă de viață.

Caracteristici si beneficii

Economisește timp și energie: Pistol de înaltă presiune EASY!Force și elemente de fixare cu eliberare rapidă EASY!Lock

In sfarsit - lucrezi fara sa obosesti: pistolul de inalta presiune EASY!Force EASY!Lock conectori cu eliberare rapida: durabil si rezistent. Si de cinci ori mai rapid decat cei prin insurubare.

Mobilitate

Mânerul de transport integrat pe partea din față a utilajului permite încărcarea ușoară și transportarea convenabilă Manerul cu impingere poate fi retractat la atingerea unui buton. Design compact.

Flexibilitate

Functioneaza atat in pozitie verticala, cat si orizontala. Rotile nu sunt active in pozitie orizontala. Astfel, se asigura stabilitatea maxima a dispozitivului. Pozitie de parcare si transport separate pentru unitatea de pulverizare.

Calitate

Depresurizarea automata protejeaza componentele si prelungeste durata de functionare.

Chiulasa cilindru din alama, de calitate superioara.

Filtru fin de apa, mare, usor accesibil, pentru protejarea pompei contra particulelor de praf din apa.

Depozitarea accesoriilor

Racordarea șuruburilor (M 18 × 1,5) pentru depozitarea unui produs de curățare a suprafeței direct pe mașină. Sertar duza practic pentru duza tripla si cea rotativa.

Tambur pentru furtun integrat cu furtun pentru inalta presiune de 15 m. Pentru o raza mare de actiune si depozitare usoara si rapida (variante CX)