B-dul Abatorului nr. 3, București     office@wassertech.ro    0727 373 180

WasserTech – apa forta prin tehnologie

Magazin online Kaercher si utilaje sablare

KARCHER HD 5 15 C Edition Power Control

APARAT DE CURATAT CU INALTA PRESIUNE KARCHER HD 5 15 C Edition Power Control EU

Comod, mobil, versatil: Aparatul de curatat cu apa rece sub presiune HD 5/12 CX Plus pentru uz vertical si orizontal. Cu spatiu depozitare accesorii, cilindru din alama + depresurizare automata.

SUNA-NE

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 300 LEI.

SKU: 1.520-997.0 Categorii: ,

Descriere

KARCHER HD 5 15 C Edition Power Control

Aparatul de curatat cu apa rece sub presiune compact, usor si versatil KARCHER HD 5 15 C Edition Power Control EU oferă o mobilitate excepțională și este potrivit atât pentru funcționarea verticală cât și pentru cea orizontală.

Dispozitivul este prevazut cu spatiu complex de depozitare a accesoriilor si este proiectat pentru o durata de viata extinsa gratie cilindrului din alama si functiei de depresurizare automata.

În același timp, impresionează prin noile dezvoltări inovatoare, care sporesc confortul de lucru pentru operator pe termen lung, asigurând operarea fără efort și economisire de timp la instalare și demontare.

Pistolul de înaltă presiune EASY! Force folosește forța de recul a jetului de înaltă presiune pentru a reduce forța de reținere la zero, în timp ce elementele de fixare cu eliberare rapidă EASY! Lock fac manipularea de cinci ori mai rapida decât cu conexiunile convenționale cu șurub, fără compromisuri când vine vorba de robustete și longevitate.

In total, un pachet complet de echipamente pentru rezultate excelente de curățare, cu un nivel ridicat de comoditate și o durată de viață lungă.

Caracteristici si beneficii

Economisește timp și energie: Pistol de înaltă presiune EASY!Force și elemente de fixare cu eliberare rapidă EASY!Lock

In sfarsit - lucrezi fara sa obosesti: pistolul de inalta presiune EASY!Force EASY!Lock conectori cu eliberare rapida: durabil si rezistent. Si de cinci ori mai rapid decat cei prin insurubare.

Mobilitate

Mânerul de transport integrat pe partea din față a utilajului permite încărcarea ușoară și transportarea convenabilă Manerul cu impingere poate fi retractat la atingerea unui buton. Design compact.

Design compact.

Flexibilitate

Functioneaza atat in pozitie verticala, cat si orizontala. Rotile nu sunt active in pozitie orizontala. Astfel, se asigura stabilitatea maxima a dispozitivului. Pozitie de parcare si transport separate pentru unitatea de pulverizare.

Calitate

Depresurizarea automata protejeaza componentele si prelungeste durata de functionare.

Chiulasa cilindru din alama, de calitate superioara.

Filtru fin de apa, mare, usor accesibil, pentru protejarea pompei contra particulelor de praf din apa.

Depozitarea accesoriilor

Racordarea șuruburilor (M 18 × 1,5) pentru depozitarea unui produs de curățare a suprafeței direct pe mașină. Sertar duza practic pentru duza tripla si cea rotativa.

Banda din cauciuc pentru atasarea furtunului de inalta presiune.

KARCHER HD 5 15 C Edition Power Control
Derulează în sus