B-dul Abatorului nr. 3, București     office@wassertech.ro    0727 373 180

WasserTech – apa forta prin tehnologie

Magazin online Kaercher si utilaje sablare

APARAT DE CURATAT CU INALTA PRESIUNE KARCHER HD 5 12 C

Versatil — Aparat de curăţat de înaltă presiune, cu apă rece HD 5/12 C pentru funcţionare în poziție verticală şi orizontală. Cu spații de depozitare a accesoriilor, chiulasă din alamă și reducere automată a presiunii.

SUNA-NE

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 300 LEI.

SKU: 1.520-900.0 Categorii: ,

Descriere

KARCHER HD 5 12 C

Aparatul compact, ușor și versatil de curățat cu înaltă presiune, fără încălzire, HD 5/12 C, oferă mobilitate remarcabilă și este potrivit atât pentru funcționarea în poziție verticală, cât și pentru funcționarea în poziție orizontală.

Aparatul este prevăzut cu un sistem sofisticat de depozitare a accesoriilor, iar chiuloasa din alamă și sistemul de reducere automată a presiunii asigură o durată lungă de viață.

De asemenea, incluse în pachetul de echipamente sunt noul pistol de înaltă presiune EASY!Force și racordurile cu eliberare rapidă EASY!Lock.

În timp ce pistolul de înaltă presiune EASY!Force utilizează forța de recul a jetului de înaltă presiune pentru a reduce forța de reținere la zero, racordurile cu eliberare rapidă EASY!Lock fac manevrarea de cinci ori mai rapidă decât în cazul racordurilor convenționale filetate, fără a pierde din robustețe și longevitate.

Operare fără efort și configurarea și dezmembrarea într-un timp mai scurt sunt, prin urmare, standard și sunt reprezentative pentru conceptul general de succes al aparatului.

Caracteristici si beneficii

Economisește timp și energie: Pistol de înaltă presiune EASY!Force și elemente de fixare cu eliberare rapidă EASY!Lock

In sfarsit - lucrezi fara sa obosesti: pistolul de inalta presiune EASY!Force EASY!Lock conectori cu eliberare rapida: durabil si rezistent. Si de cinci ori mai rapid decat cei prin insurubare.

Mobilitate

Manerul integrat din partea din fata a dispozitivului permite incarcarea cu usurinta si transportul comod. Manerul cu impingere poate fi retractat la atingerea unui buton. Design compact.

Flexibilitate

Functioneaza atat in pozitie verticala, cat si orizontala. Rotile nu sunt active in pozitie orizontala. Astfel, se asigura stabilitatea maxima a dispozitivului. Pozitie de parcare si transport separate pentru unitatea de pulverizare.

Calitate

Depresurizarea automata protejeaza componentele si prelungeste durata de functionare.

Chiulasa cilindru din alama, de calitate superioara.

Filtru fin de apa, mare, usor accesibil, pentru protejarea pompei contra particulelor de praf din apa.

Depozitarea accesoriilor

Racordarea șuruburilor (M 18 × 1,5) pentru depozitarea unui produs de curățare a suprafeței direct pe mașină. Sertar duza practic pentru duza tripla si cea rotativa.

Banda din cauciuc pentru atasarea furtunului de inalta presiune.

KARCHER HD 5 12 C
Derulează în sus