KARCHER HD 25 15-4 Cage Plus

APARAT DE CURATAT CU INALTA PRESIUNE KARCHER HD 25 15-4 Cage Plus

Aparat de curatat cu inalta presiune fara incalzire pentru activitati intense de curatare. Curățare intensivă cu înaltă presiune pentru murdărie extremă în agricultură și construcții

SUNA-NE

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 300 LEI.

Recomanda produsul:
KARCHER HD 25 15-4 Cage Plus

Aparatul de curatat cu inalta presiune KARCHER HD 25/15-4 Cage Plus neincalzit si angrenat trifazic a fost dezvoltat de catre Kärcher ca si specialist mobil pentru activitati de curatare care necesita multa apa, in agricultura si in constructii.

Aparatul impresioneaza in primul rand prin pompa cu arbore cotit de inalta calitate de la Kärcher, care produce un debit enorm de pana la 2500 l/h.

Chiar si la cele mai dure murdariri in grajduri mari sau in cariere, pietrisuri sau pe alte santiere mari precum lucrari de terasament si excavari.

Pentru manuire usoara si manevrabilitate fara probleme sunt responsabile rotile mari umplute cu aer, astfel incat aparatul sa fie miscat usor chiar si pe terenuri mai greu de accesat.

paratul KARCHER HD 25/15-4 Cage Plus a fost conceput pentru utilizarea zilnica sub cele mai dure conditii.

Curățare intensivă cu înaltă presiune pentru murdărie extremă în agricultură și construcții

Caracteristici si beneficii

Cadru Cage

Cadru din ţevi circular şi robust Punct integrat fixare sistem ridicare si compartiment accesorii. Protejeaza aparatul impotriva deteriorarii

Pentru siguranţa sporita la utilizare

Siguranţă împotriva scurgerii Siguranţă împotriva supra şi subpresiunii Protecție împotriva scurtcircuitului între două faze.

Pentru cele mai grele sarcini

Mobilitate ridicată datorită mânerului pliabil și roților rezistente la perforare. Filtrul de apă mare protejează pompa împotriva defecțiunilor

Durabil și robust

  • Arbori cotiți de mari dimensiuni și biele cu rulmenți robuști.
  • Cap cilindru robust, din alama si piston din ceramica