aktif gercek kisiler takipci">aktif gercek kisiler takipci ilaclama antalya duvar ustasi

Professional
Putere si eficienta in mentinerea curateniei in cele mai diverse locuri. Karcher este intotdeauna cu un pas inaintea tuturor in proiectarea si producerea celor mai eficiente echipamente si accesorii pentru intretinerea curateniei in mediul inconjurator. incercati-le si veti proba CALITATEA.

Professional 

Subcategories

 • Curatitoare cu presiune
  Aparatele de curatat cu inalta presiune Karcher indeplinesc toate pretentiile si pot fi utilizate in cele mai diferite domenii.
 • Aspirator
  Aspiratoarele uscat, umed sau cu perii Karcher, ofera solutii optimale pentru industrie, domeniul profesional, domeniul auto, curatitorilor de cladiri sau meseriasilor. Conving prin calitate superioara si durata lunga de viata, tehnica inovativa a filtrelor si comfort exceptional de utilizare.
 • Suflanta
  Uscare mai rapida a a covoarelor: cu suflantele de la Karcher, timpul de uscare se scurteaza cu pana la 40%.
 • Echipamente pentru...
  Masina pentru curatat covoare de la Karcher permite curatarea economica, pe suprafete mari si pana in adancime a covoarelor. Ele sunt potrivite atat pentru curatarea prin pulverizare - extractie precum si pentru un nou procedeu de curatare intermediara.
 • Aspiratoare cu spalare
  Aspiratoarele pentru spalat Karcher sunt ideale pentru curatarea tuturor suprafetelor textile-de la covor pana la interiorul masinii. Ele se evidentiaza prin tehnica robusta, performanta inalta, multiple moduri de intrebuintare si accesorii numeroase.
 • Curatitor cu abur
  Curatare igienica fara chimicale. Igienic si ecologic: aparatele de curatat cu aburi de la Karcher curata toate suprafetele dure fara detergenti chimicali. Aparatele profesionale garanteaza performanta continua, timpi scurti de incarcare. Rapid, comfortabil si practic pentru orice intrebuintare.
 • Masini de frecat-aspirat
  Pentru podele stralucitoare. Cu masina de frecat-aspirat de la Karcher podelele dvs. sunt curatate igienic si foarte curat. Garantam performante stralucitoare. Aparatele noastre Allrounder si specialistii nostri indeplinesc indeplinesc tot felul de activitati de curatare extrem de economic si rapid.