aktif gercek kisiler takipci">aktif gercek kisiler takipci ilaclama antalya duvar ustasi

FALCH-HIDROSABLARE Vanzare-Inchiriere

Bine ați venit la WASSERTECH - UNICUL DEALER ȘI SERVICE FALCH din ROMÂNIA ! FALCH GERMANIA produce echipamente și accesorii profesionale pentru hidrosablare și hidromodelare folosind apă cu înaltă presiune, până la 3.000 bari, ceea ce înlesnește folosirea acestora în domenii diverse: construcții, șantiere navale, curățenie industrială și municip...

Bine ați venit la WASSERTECH - UNICUL DEALER ȘI SERVICE FALCH din ROMÂNIA ! FALCH GERMANIA produce echipamente și accesorii profesionale pentru hidrosablare și hidromodelare folosind apă cu înaltă presiune, până la 3.000 bari, ceea ce înlesnește folosirea acestora în domenii diverse: construcții, șantiere navale, curățenie industrială și municipală, degazeificare tancuri petroliere, industrie, transporturi, curățat canalizări. Peste 30 de ani de experiență în fabricarea de echipamente profesionale pentru hidrosablare și hidromodelare, 40.000 de clienți, peste 100 de locații de închiriere și de service în Europa. De-a lungul anilor, FALCH GMBH a lucrat la numeroase inovații, tehnologii și procese de lucru. Acest lucru i-a adus companiei un mare succes și implicit un succes pentru clienții noștri. Obiectivul nostru este de a vă oferi echipamente profesionale, care să lucreze cât mai repede și mai bine, mai economic și ecologic. Nu este suficient pentru noi doar să vindem un produs iar apoi să vă urăm succes cu el. Scopul nostru este de a stabili un parteneriat de lungă durată cu dumneavoastră, de aceea echipamentele FALCH sunt constant îmbunătățite. Prin noi puteți achiziționa echipamente profesionale FALCH, consumabile și piese de schimb. WASSERTECH asigură serivce prin personal calificat pentru toată gama de echipamente FALCH aflate în perioada de garanție sau post-garanție. În service-ul nostru complet utilat efectuam lucrari de reparație la partea mecanică/electrică, pentru orice echipament FALCH. Echipa noastră este formată din oameni calificați, profesioniști, gata să vă ofere soluții în vederea achiziționării unui echipament nou sau pentru reparația celui utilizat. De asemenea, noi vă asiguram GRATUIT punerea în funcțiune și instructajul pentru aparatele FALCH în toate zonele țării. Deveniți clienții noștri pentru a avea parte de produse și servicii de calitate și performanță ridicată !

More

FALCH-HIDROSABLARE Vanzare-Inchiriere 

Subcategories

  • Mașini, utilaje,...
  • Noutati
    WASSERTECH începând cu această vară și-a mărit parcul de echipamente pentru închiriere puse la dispoziția clienților interesați. Acoperind o gamă extinsă de la 250 - 3000 bar satisfacem toate activitățile din sfera hidrosablarii, hidrodemolarii, spălărilor industriale dificile. Cu o atitudine flexibilă, acordăm atenție fiecărui client și găsim întotdeauna soluțiile cele mai bune prin raportul calitate - preț.
  • Aplicații hidrosablare...
    Aplicatii cu echipamente de hidrosablare in santiere navale, vopsitorii, santiere de constructii,etc
  • Inchiriere
    Din stoc sau la comanda utilaje, aparate si accesorii pentru aplicatii de la 500 la 2500 bar.