aktif gercek kisiler takipci">aktif gercek kisiler takipci ilaclama antalya duvar ustasi

Falch

FALCH Germania produce echipamente si acesorii profesionale pentru hidrosablare si hidrodemolare folosind apa cu inalta presiune, pana la 2500bar, ceea ce inlesneste folosirea acestora in domenii diverse: constructii, santiere navale, curatenie industriala si municipala, degazeificare tancuri petroliere, industrie, transporturi, curatat canaliza...

FALCH Germania produce echipamente si acesorii profesionale pentru hidrosablare si hidrodemolare folosind apa cu inalta presiune, pana la 2500bar, ceea ce inlesneste folosirea acestora in domenii diverse: constructii, santiere navale, curatenie industriala si municipala, degazeificare tancuri petroliere, industrie, transporturi, curatat canalizari. Peste 24 ani de experienta in fabricarea de echipament profesional pentru hidrosablare si hidrodemolare 40.000 de clienti, peste 100 de locatii de inchiriere si de servicii in Europa. Echipa noastra cu pompele sale proprii si productia de componente in moderna fabrica de 23000 mp, toate Made in Germany.

More

Falch 

Subcategories

  • FALCH-HIDROSABLARE...

    Bine ați venit la WASSERTECH - UNICUL DEALER ȘI SERVICE FALCH din ROMÂNIA ! FALCH GERMANIA produce echipamente și accesorii profesionale pentru hidrosablare și hidromodelare folosind apă cu înaltă presiune, până la 3.000 bari, ceea ce înlesnește folosirea acestora în domenii diverse: construcții, șantiere navale, curățenie industrială și municipală, degazeificare tancuri petroliere, industrie, transporturi, curățat canalizări. Peste 30 de ani de experiență în fabricarea de echipamente profesionale pentru hidrosablare și hidromodelare, 40.000 de clienți, peste 100 de locații de închiriere și de service în Europa. De-a lungul anilor, FALCH GMBH a lucrat la numeroase inovații, tehnologii și procese de lucru. Acest lucru i-a adus companiei un mare succes și implicit un succes pentru clienții noștri. Obiectivul nostru este de a vă oferi echipamente profesionale, care să lucreze cât mai repede și mai bine, mai economic și ecologic. Nu este suficient pentru noi doar să vindem un produs iar apoi să vă urăm succes cu el. Scopul nostru este de a stabili un parteneriat de lungă durată cu dumneavoastră, de aceea echipamentele FALCH sunt constant îmbunătățite. Prin noi puteți achiziționa echipamente profesionale FALCH, consumabile și piese de schimb. WASSERTECH asigură serivce prin personal calificat pentru toată gama de echipamente FALCH aflate în perioada de garanție sau post-garanție. În service-ul nostru complet utilat efectuam lucrari de reparație la partea mecanică/electrică, pentru orice echipament FALCH. Echipa noastră este formată din oameni calificați, profesioniști, gata să vă ofere soluții în vederea achiziționării unui echipament nou sau pentru reparația celui utilizat. De asemenea, noi vă asiguram GRATUIT punerea în funcțiune și instructajul pentru aparatele FALCH în toate zonele țării. Deveniți clienții noștri pentru a avea parte de produse și servicii de calitate și performanță ridicată !