aktif gercek kisiler takipci">aktif gercek kisiler takipci ilaclama antalya duvar ustasi

Aspirator
Aspiratoarele uscat, umed sau cu perii Karcher, ofera solutii optimale pentru industrie, domeniul profesional, domeniul auto, curatitorilor de cladiri sau meseriasilor. Conving prin calitate superioara si durata lunga de viata, tehnica inovativa a filtrelor si comfort exceptional de utilizare.

Aspirator  

Subcategories

 • Aspiratoare uscate
  Compact si cu putin zgomot: aspiratoarele uscate de la Karcher, mici si mobile, sunt concepute special conform nevoilor clientilor profesionali.
 • Aspiratoare pentru...
  Aspiratoarele pentru covoare cu perii de la Karcher combina puterea de aspirare cu o perie actionata electric. Astfel indepartati mizeriile bine inchegate in fibre.
 • Aspiratoare uscat-umede
  Indispensabil: Aspiratorul umed/uscat curata fiecare mizerie. Nu conteaza daca e uscata, umeda sau lichida: aparatele potrivite de la Karcher aspira tot.
 • Aspiratoare de siguranta
  Aspiratorul pentru siguranta de la Karcher asigura indepartarea prafului conform standardelor de verificare TUV, astfel incat prafurile daunatoare sanatatii sa nu dauneze nimanui.
 • Aspiratoare speciale
  Pentru zonele dificile si care necesita un grad ridicat de siguranta. Echipamente speciale pentru brutari si pompieri; aspiratorul umed/uscat cu accesorii sau racordari rezistente la caldura, care sunt compatibile cu cuplaje tip C.
 • Aparate cu acumulator
  Cu folosirea bateriilor-praful dispare silentios. Matura electrica si aspiratorul cu acumulatori; aceste aparate le puteti utiliza si pentru circulatia publica in incaperile companiei dvs. Silentios si fara cablu deranjator.
 • Aspiratoare industriale
  Aspiratoare industriale - utilate pentru fiecare tip de utilizare. Putere mare de aspirare pentru toate pretentiile: cu aspiratoarele umed/uscate de la Karcher dotate corespunzator, aspirati in domeniul industrial chiar si lichide si prafuri inflamabile.