aktif gercek kisiler takipci">aktif gercek kisiler takipci ilaclama antalya duvar ustasi

Karcher-Sisteme curatenie
Bine ați venit la WASSERTECH - dealer și service autorizat KARCHER. WASSERTECH este prezent pe piața din România din 2008, asigurând servicii de calitate și profesionalism. Prin noi puteți achiziționa echipamente HOME & GARDEN și PROFESSIONAL, piese de schimb și consumabile. Asiguram service prin personal calificat și școlar...
Bine ați venit la WASSERTECH - dealer și service autorizat KARCHER. WASSERTECH este prezent pe piața din România din 2008, asigurând servicii de calitate și profesionalism. Prin noi puteți achiziționa echipamente HOME & GARDEN și PROFESSIONAL, piese de schimb și consumabile. Asiguram service prin personal calificat și școlarizat de KARCHER pentru toată gama de echipamente aflate în perioada de garanție sau post-garanție. În service-ul nostru complet utilat, efectuăm lucrări de reparație la partea mecanică / electrică, pentru toate echipamentele KARCHER. Echipa noastră este formată din oameni calificați, profesioniști, gata să vă ofere soluții în vederea achiziționării unui echipament sau pentru reparația celui utilizat. Compania noastră urmărește satisfacerea tuturor exigențelor clienților noștri, oferindu-vă consultanță în alegerea echipamentului potrivit nevoilor dumneavoastră. De asemenea, noi vă asiguram GRATUIT punerea în funcțiune și instructajul pentru aparatele KARCHER din gama HOME & GARDEN în BUCUREȘTI și pentru gama PROFESSIONAL în toate zonele țării. Deveniți clienții noștri pentru a avea parte de produse și servicii de calitate și performanță ridicată !
More

Karcher-Sisteme curatenie 

Subcategories

  • Professional
    Putere si eficienta in mentinerea curateniei in cele mai diverse locuri. Karcher este intotdeauna cu un pas inaintea tuturor in proiectarea si producerea celor mai eficiente echipamente si accesorii pentru intretinerea curateniei in mediul inconjurator. incercati-le si veti proba CALITATEA.
  • Home & Garden MAGAZIN...
    Produse destinate intretinerii curateniei de langa casa. Usor de folosit si depozitat. Gama diversa pentru interior si exterior.
  • Noutati
    WASSERTECH a pus in functiune o noua spalatorie auto dotata intergral cu aparatura si accesorii Kaercher. Posturi de lucru individuale cu posibilitatea pornirii de la distanta a aparatelor fara interventia directa a operatorului. Avantaje: - Protectia aparatelor impotriva stropirii - Prelungirea duratei de viata a echipamentelor - Economie de spatiu - Accesibilitate pentru operatii de reparatie si mentenanta Alte informatii: La cerere.
  • SERVICE KARCHER