aktif gercek kisiler takipci">aktif gercek kisiler takipci ilaclama antalya duvar ustasi

Curatitoare cu presiune cu incalzire
Cu apa fierbinte aparatele de curatat cu inalta presiune curata mai bine la presiune constanta. Aparatele Karcher conving prin comfort mare la utilizare si tehnica moderna.

Curatitoare cu presiune cu incalzire 

Subcategories

 • Clasa intrare
  Aparatele performante si robuste sunt convingatoare datorita manevrabilitatii simple si a transportului deosebit de usor. Astfel, clasa upright este alternativa pentru diferitele domenii mestesugaresti, service-uri mici si firme de curatenie.
 • Clasa compacta
  Tehnica inovativa - manuire usoara: clasa compacta convinge prin comanda printr-un buton, sasiu cu rezervor integrat si un retractor integrat pentru furtunul pentru presiune inalta.
 • Clasa medie
  Pentru atelierele pentru masini, constructii, agricultura si comune: clasa de mijloc imbina tehnica inovativa cu comfort de manuire maximal. Ideal pentru cele mai mare solicitari.
 • Clasa Super - cu...
  Indiferent daca este vorba de domeniul auto, agricultura, constructii sau expeditii: clasa de top mobila, aduce peste tot acolo performante inalte unde altfel s-ar lucra in mod stationar.
 • Cu motor pe benzina
  Cand nu este disponibil curentul, aparatele de curatat cu inalta presiune cu motor de ardere interna - la alegere si cu biodiesel - garanteaza flexibilitate maxima si independenta.
 • Clasa speciala - cu...
  Cand gazele de evacuare sunt deranjante sau interzise: in incaperi igienice, spitale, bucatarii mari sau bazine acoperite, intra in actiune clasa speciala cu incalzire electrica.