aktif gercek kisiler takipci">aktif gercek kisiler takipci ilaclama antalya duvar ustasi

Home & Garden MAGAZIN ONLINE
Produse destinate intretinerii curateniei de langa casa. Usor de folosit si depozitat. Gama diversa pentru interior si exterior.

Home & Garden MAGAZIN ONLINE 

Subcategories

 • Curatitoare cu presiune
  In 1950 Alfred Karcher a produs primul aparat de curatat cu inalta presiune. De atunci am dezvoltat si optimizat oferta in mod continuu.
 • Pompe
  Si in domeniul pompelor suntem in elementul nostru: drenare, irigare, alimentarea casei cu apa - nicio problema cu Karcher!
 • Sisteme de irigare
  Oferta completa pentru iubitorii de plante: Specialistul Karcher are grija de irigarea flexibila si punctuala a gradinii Dvs.
 • Masini de maturat
  A matura precum profesionistii! De la matura si faras ne putem lua la revedere: cu aparatele de maturat Kärcher curatati alei, strazi, intrari si curtea cu pana la 5 ori mai repede. Murdaria maturata este transportata de catre aparate in recipientii pentru murdarie, corespunzatori. Comfortabil, rapid, curat – si temeinic!
 • Aspiratoare
  Ceea ce bunica nu a cunoscut inca. De la aspirator pana la RoboCleaner complet automat: In domeniul aspiratoare puteti avea asteptari mari de la Kärcher. Aparatele noastre conving prin comfort extraordinar la manuire si surprind prin inovatie.
 • Statie de calcat cu abur
  Calcat si curatat cu aburi intr-un singur pas. Cu aburi se rezolva in gospodarie si calcatul si curatarea. Sistemul de calcat cu aburi Kärcher imbina ambele functii. Prin conceptul sau unic este potrivit atat pentru curatarea podelelor cat si pentru textile. Cu masa de calcat actic
 • Detergenti si solutii...
  Potriviti fiecarei aplicatii: detergenti, accesorii pentru curatarea manuala, accesorii si sisteme de curatare. Posibilitate de descarcare a fiselor de siguranta si de produs.
 • Accesorii
  Echipare pentru noi activitati de curatare. Prin intermediul accesoriilor Karcher largiti aria de utilizare a aparatului Dvs. de curatare. Sortimentul cuprinde piese simple si seturi. Pentru sarcini speciale - ca de exemplu curatarea pietrisului cu aparate de curatat cu inalta presiune - seturile de accesorii ofera solutii optime.
 • Curățitor cu abur
  Practic poate fii întrebuințat oriunde: cu aparatele de curățat cu presiune Karcher se curăță podelele, armăturile și multe altele. Oferă curățare fără efort mare și ecologică fără chimicale.
 • Aparat de lustruit...

  Lustruirea pardoselilor pentru un luciu stralucitor. Curatitorul de pardoseli de la Kärcher lustruieste cu rezultate optime parchetul, parchetul laminat, piatra, PVC-ul, pluta sau linoleum-ul. Acest lucru este asigurat de forma triunghiulara pentru lustruire in colturi, incluzand numeroase functii noi. Include aspirarea prafului rezultat in urma lustruirii!